Čišćenje i pranje

Briga o grobnim mjestima naša je specijalnost

Usluge pranja nadgrobnih spomenika obavljamo ručno ili visokotlačnim uređajem, ovisno o vrsti podloge i stupnju zaprljanja. Također, uz pomoć posebnih tehnika i sredstava u mogućnosti smo ukloniti vosak, hrđu i mahovinu.

Cijena visokotlačnog pranja groba ovisi o više faktora, no za primjer pranje i impregnacija jednostrukog groba kreće se oko 200 €, a dvostrukog groba, tzv. grobnice oko 230 €. U cijenu je uračunata i dozvola od gradskog groblja (27.43 €), sredstva za čišćenje i impregnacija.

Za redovito održavane grobove, kojima je dovoljno ručno pranje, osmislili smo 3 paketa usluga. Pakete pogledajte ovdje.

Marta usluge pranje, uredivanje, poliranje i impregnacija grobnog spomenika 600 x 600 (1)

UKLANJANJE

Uključeno

CIJENA

PODRUČJE

Obratite nam se

Zatražite besplatno savjetovanje

Preporučamo

Istražite slične usluge

Visokotlačno pranje kamenih površina

U mogućnosti smo izvršiti usluge visokotlačnog pranja dvorišta, fasada, terasa, staza... i u potpunosti ukloniti sve slojeve nečistoće.

Visokotlačno pranje kamenih površina

Visokotlačno pranje obavljamo upotrebom jednog od najsuvremenijih uređaja i pripadajućih alat, koristeći samo vodu i blaga sredstva.

Održavanje grobnih mjesta

U proteklih 10-tak god. sve je veći broj klijenata koji nisu u mogućnosti posjećivati posljednja počivališta svojih najmilijih.

Održavanje grobnih mjesta

Bilo da je u pitanju paljenje svijeće na godišnjicu, postavljanjearanmana cvijeća u proljeće, sa zadovoljstvom ćemo to učiniti umjesto vas.

Silikoniranje, impregnacija i sitni popravci

Nakon što se kamena površina (kulir, mramor...) dobro opere, preporučljivo je da se impregnira i zaštiti, a pukotine popune.

Silikoniranje, impregnacija i sitni popravci

Impregnacija štiti od vanjskih utjecaja 2 do 5 god. (ovisi o poziciji groba, npr. da li se nalazi ispod kakvog stabla, i o materijalu od kojeg je napravljen).