ISPUNITE OBRAZAC ZA NARUDŽBU

Kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

Odaberite proizvode koje želite naručiti klikom na sliku proizvoda! Odabrani proizvodi biti će označeni zelenom kvačicom. Ukoliko neki proizvod želite ukloniti iz narudžbe, ponovno kliknite na sliku tog proizvoda. Nije potrebna registracija. Pročitaj više o načinu narudžbe.

Plaćanje je moguće gotovinom pri dostavi na željenu adresu ili preuzimanju u našoj trgovini, internet bankarstvom / općom uplatnicom, kartično (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, American Express) ili putem Google Pay, iOS Pay i Samsung Pay platforme.

Dostava lampiona na području Hrvatske. Dostava je moguća isti dan za sve proizvode na području Zagreba i okolice, osim za proizvode i usluge iz kategorije “Po narudžbi” koje je potrebno ugovoriti minimalno 24h unaprijed. U ostatak HR isporuka je 3-5 dana od primitka plaćanja, osim kod plaćanja pouzećem.

PARAFINSKI LAMPIONI I ULOŠCI

U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor oblika i veličina klasičnih lampiona izrađenih od kvalitetnog parafina. Lampioni su dostupni u crvenoj, bijeloj, plavoj, žutoj i ljubičastoj boji. Midi kocka dolazi i u zelenoj, smeđoj i tamnosivoj te je jedini plasični lampion sa parafinskim uloškom.

ELEKTRONSKI LAMPIONI I ULOŠCI

Elektronski lampion ili tinjajući lampion od milja se zove i vječno svijetlo zbog dugotrajnosti njegovog svijetla i otpornosti na vanjske utjecaje. Također, nakon što prestane svijetliti dovoljno je samo promijeniti uložak (baterijski ili LED). Dostupni su u bijeloj, crvenoj, ljubičastoj i žutoj boji.

STALAK ZA LAMPIONE

Stalak za lampione i svijeće idealan je za organizaciju lampiona i služi kao zaštita od vjetra. Također, upotrebom stalka prevenira se kapanje voska na nadgrobni pokrov. U stalak stanu sve veličine naših svijeća i lampiona. Stalak je napravljen od pocinčanog lima koji je dodatno plastificiran zbog bolje zaštite od vremenskih neprilika i korištenja. Hrvatski proizvod. Dimenzije 50x30cm.

KREIRAJ PAKET "ISKRENA SUĆUT"

Paketi "Iskrena sućut" prigodni su za posljednji ispraćaj, a mogu sadržavati od 3 do 6 parafinskih lampiona. U ponudi imamo unaprijed pripremljene pakete, no moguća je i izrada paketa prema vašoj želji. Vrstu i boju lampiona te ukrasnu traku možete odabrati iz široke palete naših proizvoda. Dodatna mogućnost kojom se može individualizirati vaš paket je i pisanje posebne poruke na ukrasnu traku. Cijena paketa po narudžbi formira se ovisno o broju i vrsti lampiona te se uvećava za 10,00kn (aranžiranje).

OSTALO

PLAĆANJE I DOSTAVA/PREUZIMANJE

(datum, naziv groblja, tvrtke, odjela, posebne upute, drugo prezime na vratima – podstanari i sl.),