KAKO NARUČITI

Naš stručan kadar na raspolaganju vam je za sve upite

UKRATKO

Nije potrebna registracija.
Plaćanje
je moguće gotovinom pri dostavi ili preuzimanju u našoj trgovini te internet bankarstvom / općom uplatnicom.
Dostava lampiona i cvijeća na području Zagreba i okolice moguća je isti dan za sve proizvode, osim za proizvode i usluge iz kategorije “Po narudžbi” koje je potrebno ugovoriti minimalno 24h unaprijed. Kategorija “Po narudžbi” podrazumijeva izradu pogrebnih vijenaca, paketa “Iskrena sućut” i aranžmana od svilenog cvijeća prema posebnim uputama kupca.
Dostava je besplatna na groblja Mirogoj, Krematorij, Šestine, Gračani i Markuševec i na željenu adresu na području grada Zagreba i okolice uz kupnju iznad 300,00 kn.
Za manje iznose cijena dostave je 30kn za uži dio grada, do 10km, te 50kn za širi dio grada, do 20km.
Proizvode šaljemo u sve dijelove Hrvatske, a s obzirom na osjetljivost proizvoda način dostave se ugovara pojedinačno za svakog klijenta.

PROCES NARUDŽBE

Pročitajte upute i slijedite ih u procesu narudžbe. Proces narudžbe jednostavan je i ne zahtjeva registraciju.

Izaberite jedan ili više proizvoda iz našeg kataloga proizvoda. Kada ste odabrali proizvod, kliknite na gumb “NARUČI” te će vam se otvoriti posebna stranica sa formom za narudžbu (tzv. narudžbenica).

Polja označena znakom * su obavezna polja i potrebno ih je ispuniti kako bi uspješno napravili narudžbu. Neka od polja nisu obavezna, no predlažemo da što detaljnije ispunite obrazac kako bi imali što više informacija te vam pružili najbolju i najvalitetniju uslugu narudžbe i dostave.

Unutar narudžbenice odaberite proizvode koje želite naručiti klikom na sliku proizvoda. Odabrani proizvodi biti će označeni zelenom kvačicom. Ukoliko neki proizvod želite ukloniti iz narudžbe, ponovno kliknite na sliku tog proizvoda.

U slučaju narudžbe pogrebnog vijenca ili paketa lampiona “Iskrena sućut” u polje “Poruka / tekst” upišite sadržaj koji želite da piše na traci. Ukoliko ne navedete tekst, moguće je da dostavimo proizvod bez natpisa na traci.

U polje “Napomena” napišite dodatne upute i želje koje imate glede narudžbe.

Nakon što ste popunili dio s proizvodima, odaberite način plaćanja i popunite narudžbenicu s potrebnim podacima.

Ukoliko želite da račun glasi na pravnu osobu (tvrtku / obrt / djelatnost) izaberite tu opciju u obrascu (označite polje R1 račun). Ukoliko izaberete tu opciju, potrebno je upisati Naziv i OIB poslovnog subjekta. U polje Adresa, ukoliko ste izabrali R1 račun, upišite adresu poslovnog subjekta, kao i u polje poštanski broj i grad.

Za način plaćanja moguće je birati gotovinu ili internet bankarstvo / opću uplatnicu.

Za način isporuke odaberite između preuzimanja u našoj trgovini ili dostave na željenu adresu.
U polje “Napomena o isporuci” upišite dodatne informacije za dostavu (datum, naziv groblja, tvrtke, odjela, posebne upute, drugo prezime na vratima – podstanari i sl.), ukoliko postoje.

Kada dođete do kraja obrasca, molimo da još jednom provjerite sve detalje narudžbe i kliknete gumb “Pošalji narudžbu”.

Nakon što zaprimimo narudžbu kontaktirati ćemo vas na navedeni (vaš) email ili kontakt broj kako bi potvrdili detalje narudžbe, napravili eventualne korekcije i dogovorili vrijeme dostave ili preuzimanja proizvoda u našoj trgovini.

Nakon što potvrdimo detalje narudžbe i isporuke:

  • u slučaju plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom na email adresu poslati ćemo vam podatke za plaćanje i račun
  • u slučaju plaćanja gotovinom na email adresu poslati ćemo vam potvrdu narudžbe, a račun ćete dobiti pri isporuci

Podaci za plaćanje internet bankarstvom isti su kao i podaci za plaćanje općom uplatnicom. Kupac vrši uplatu na račun firme “Marta, obrt za trgovinu i usluge, IBAN: HR6225030071100098307 otvoren u Sberbank d.d.”
Plaćanje općom uplatnicom možete izvršiti u poslovnici bilo koje banke, u poštanskim uredima ili poslovnicama FINA-e.
Ukoliko plaćate internet bankarstvom / općom uplatnicom, molimo vas da potvrdu plaćanja pošaljete na naš email.

Ukoliko i nakon ovih uputa imate pitanja vezana za proces narudžbe, kontaktirajte nas putem emaila ili telefona.

POSJETI NAS
Aleja Hermana Bollea bb, 10000, Zagreb
NAZOVI NAS
+385 91 251 4001
POŠALJI NAM UPIT
kmalec20@gmail.com