Svijeće Marta obiteljski je obrt, specijaliziran za prodaju kvalitetnih svijeća, nadgrobnih lampiona i ukrasa te aranžmana od umjetnog i svježeg cvijeća. Osim navedenih proizvoda, u našoj ponudi možete odabrati i usluge dostave proizvoda, paljenja lampiona, kvalitetno i profesionalno čišćenje i uređenje posljednjih počivališta Vaših najmilijih. Naši proizvodi i usluge dostupni su svim fizičkim i pravnim osobama za realizaciju na području grada Zagreba i okolice.

VIŠE OD SAME USLUGE
Ukoliko niste u mogućnosti očistiti i urediti grobove Vaših pokojnika, ukrasiti ga cvijećem, zapaliti svijeću tijekom godine ili u posebnim prilikama, s potpunim povjerenjem i diskrecijom tu brigu prepustite nama.
Ne zadovoljavaju vas klasični aranžmani, vijenci i ukrasi za grob vaše najmilije osobe? Ne brinite! Posebnost naše ponude je izrada aranžmana i vijenaca u obliku srca, križa ili hrvatskog grba od svježeg ili svilenog cvijeća. Također, na raspolaganju su vam i različiti ukrasi od keramike i vitraži.
Naša najpopularnija usluga je dostava vijenaca i lampiona na posljednji ispraćaj na zagrebačka groblja. Također, u stalnu ponudu uveli smo i dostavu proizvoda na željenu adresu na području Grada Zagreba i okolice.
POSLOVNI I OSOBNI CILJ
Naš cilj je stalno usavršavanje i unapređenje kako našeg poslovanja tako i asortimana naših proizvoda! Vođeni tim ciljem i potrebama naših kupaca koji nisu u mogućnosti posjetiti našu trgovinu na Mirogojskom groblju, omogućili smo on-line naručivanje proizvoda putem posebne narudžbenice na našoj web stranici.

Tu smo za Vas!

POSJETI NAS
Aleja Hermana Bollea bb, 10000, Zagreb
NAZOVI NAS
+385 91 251 4001
POŠALJI NAM UPIT
kmalec20@gmail.com