Čišćenje i pranje

Briga o grobnim mjestima naša je specijalnost

Usluge pranja nadgrobnih spomenika obavljamo ručno ili visokotlačnim uređajem, ovisno o vrsti podloge i stupnju zaprljanja. Također, uz pomoć posebnih tehnika i sredstava u mogućnosti smo ukloniti vosak, hrđu i mahovinu.

Cijena visokotlačnog pranja groba ovisi o više faktora, no za primjer pranje i impregnacija jednostrukog groba kreće se oko 200 € (1506.90 kn), a dvostrukog groba, tzv. grobnice oko 230 € (1732.94 kn). U cijenu je uračunata i dozvola od gradskog groblja (27.43 € / 206 kn), sredstva za čišćenje i impregnacija.

Za redovito održavane grobove, kojima je dovoljno ručno pranje, osmislili smo 3 paketa usluga. Pakete pogledajte ovdje.

Marta usluge pranje, uredivanje, poliranje i impregnacija grobnog spomenika 600 x 600 (1)

UKLANJANJE

Uključeno

CIJENA

PODRUČJE

Obratite nam se

Zatražite besplatno savjetovanje

Preporučamo

Istražite slične usluge

Visokotlačno pranje kamenih površina

U mogućnosti smo izvršiti usluge visokotlačnog pranja fasada, terasa, staza... i u potpunosti ukloniti sve slojeve nečistoće.

Visokotlačno pranje kamenih površina

Visokotlačno pranje obavljamo upotrebom jednog od najsuvremenijih uređaja i pripadajućih alat, koristeći samo vodu i blaga sredstva.

Uređivanje i održavanje grobnih mjesta

U proteklih 10-tak god. sve je veći broj klijenata koji nisu u mogućnosti posjećivati posljednja počivališta svojih najmilijih.

Uređivanje i održavanje grobnih mjesta

Bilo da je u pitanju paljenje svijeće na godišnjicu, postavljanje ukrasnih kamenčića ili sadnja cvijeća u proljeće, sa zadovoljstvom ćemo to učiniti umjesto vas.

Silikoniranje, poliranje i impregnacija

Nakon što se kamena površina (kulir, mramor...) dobro opere, preporučljivo je da se impregnira i zaštiti, a pukotine popune.

Poliranje, silikoniranje i zaštita spomenika

Impregnacija štiti od vanjskih utjecaja 2 do 5 god. (ovisi o poziciji groba, npr. da li se nalazi ispod kakvog stabla, i o materijalu od kojeg je napravljen).